Beraber çalışalım! 3M ürünleri, müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için sürekli olarak gelişmektedir. Projeniz için doğru ürünü bulma konusunda veya 3M çözümleri hakkında başka sorularınız varsa bize ulaşabilirsiniz.
Bizi Arayın 0216 538 07 77
|
|
---|---|
Arkalık Kalınlığı (Metrik)
|
0,432 mm
|
Baskı Kalitesi
|
Kombine Baskı – Orta Yumuşak
|
Baskı Kalitesi (Seri)
|
13 Seri
|
Birincil Liner
|
Ç Katmanlı Polyester
|
Destek Malzemesi
|
Polietilen Köpük
|
Garanti Süresi
|
Üretim Tarihinden İtibaren 2 Yıl
|
Hava Giderme
|
Evet
|
Koli başına Ünite
|
1
|
Kompozit Manşonlar
|
Evet
|
Liner Hariç Toplam Bant Kalınlığı (Metrik)
|
0,43 mm
|
Marka
|
Cushion-Mount™
|
Üretan Manşonlar
|
Evet
|
Ürün Formu
|
Rulo
|
Ürün Rengi
|
Sarı
|
Yapıştırıcı Tipi
|
Diferansiyel Akrilat
|
Kolay monte edilen yapıştırıcılı ve daha yüksek klişe tarafı yapıştırıcılı 3M™ Cushion-Mount™ Plus Klişe Montaj Bandı E1315H fleksografik baskı klişelerini silindirlere veya manşonlara monte etmek üzere oluşturulmuştur. Yarı ton alanları katıları aştığında, kombine çalışmanın yüksek hızda yazdırılmasında yüksek kalite sağlar.
Kolay Montaj astarımız, her iki yapışkan yüzeyde de mikro kanallar oluşturur. Çapraz çizgili desen, yapışkanda sürekli ve kalıcı bir mikro kanal ağı oluşturarak, bantla silindir/manşon arasından ve bantla klişe arasından havanın çıkmasını sağlar. Banın astarlı tarafındaki (klişe tarafındaki) yapışkan, fotopolimer klişeleri monte etmek için tasarlanmıştır, baskıda mükemmel tutuş gücü ve demonte edilirken klişenin temiz çıkarılmasını sağlar. Bandın astarsız tarafındaki yapışkan (silindir tarafı), fleksografik baskı silindirlerini ve manşonlarını monte etmek için tasarlanmıştır, monte ederken kolay uygulama ve demonte edilirken temiz söküm sağlar.