When a more precise reading of early degradation of oil is desired, try the 3M™ Low Range Oil Quality Test Strips. This strip measures free fatty acid concentrations at 1%, 1.5%, 2% and 2.5%. Ideal for food processing applications or to help meet regulatory requirements.
3M™ LRSM strip is dipped into shortening at operating temperature. By simply counting the number of yellow bands, the stage of shortening breakdown is indirectly determined. As shortening breaks down, the free fatty acid concentration increases, causing a greater number of bands on the 3M™ LRSM strip to change color. A blue band will change completely to yellow at a specific free fatty acid concentration.
3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.
Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek