Scotch-Brite™ EXL XL-UW Unitised Teker

  • Mevcut seçenekler
  • | Kimlikler için ürün seçeneklerini belirleyin.

Tüm metal alaşımları ile birçok plastik ve kompozit üzerinde etkili çapak alma, finisaj ve polisaj için uygun hale getirilebilen teker kenarı

Sert, katmanlı ve unitised yapısı sayesinde hem saat hem de saatin tersi yönde kullanılabilir

Yumuşak ve uyum sağlayandan sert ve agresife kadar değişen yoğunluk ve dereceler birçok uygulamada kullanılabilir

Daha fazla görüntüle

Detaylar

Öne Çıkanlar
  • Tüm metal alaşımları ile birçok plastik ve kompozit üzerinde etkili çapak alma, finisaj ve polisaj için uygun hale getirilebilen teker kenarı
  • Sert, katmanlı ve unitised yapısı sayesinde hem saat hem de saatin tersi yönde kullanılabilir
  • Yumuşak ve uyum sağlayandan sert ve agresife kadar değişen yoğunluk ve dereceler birçok uygulamada kullanılabilir
  • Dalmaya dirençlidir, daha temiz yüzeyler sağlar ve az hazırlık gerektirir
  • Isıya duyarlı malzemelerdeki etkiyi azaltmak için ısı birikimini en aza indirir
  • Isıya duyarlı malzemelerdeki etkiyi azaltmak için ısı birikimini en aza indirir

Yumuşak, uyum sağlayabilir kıvamdaki Scotch-Brite™ EXL Unitised Teker, metal alaşımların yanı sıra birçok plastik kompozit malzeme kenarında çapak alma ve finisaj sağlar. EXL unitised tekerlerimiz çeşitli yoğunluk ve kumlarda mevcuttur.

Yüzeye dalma yapmadan temiz bir kenar elde etmek ve ek hazırlık ve temizlik ihtiyacını azaltmak için Scotch-Brite™ EXL Unitised Teker kullanın. Optimum performansını kalıp taşlayıcıda gösteren tekerlerimiz işlem sırasında ısı birikimini en aza indirir. Bu yüzden ısıya duyarlı malzemelerde kullanılacak ideal araçlardır. Metal, plastik ve kompozit kenarlarını kısa sürede pürüzsüz hale getirmesi için aşındırıcı minerallerle doldurulmuştur. İnce, orta, kalın ve ekstra kalın derecelerde alüminyum oksit, çok ince ve ince derecelerde silisyum karbür seçenekleri mevcuttur. Scotch-Brite aşındırıcıları, dokunmamış fiber kalıpla birleştirilmiş aşındırıcılara sahip benzersiz yüzey hazırlama ürünleridir. Aşındırıcıların ve dokunmamış malzemenin bir araya gelmesi, ürün ömrü boyunca tutarlı sonuçlar doğuran bir aşındırıcı sistemi anlamına gelir. Açık ağ malzemesi ısınmadan çalışır ve yüke dayanıklıdır, bu da naylon fiberlerin dolmasını sınırlandırarak aşındırıcı minerallerin yüksek performansta kesim yapmayı sürdürmesini sağlar.

Typical Properties

Kaynaklar

Bizimle iletişime geçin. Yardımcı olmak için buradayız.

Projeniz için doğru ürüne karar verirken yardıma mı ihtiyacınız var? Ürün, teknik veya uygulama önerisine ihtiyacınız varsa ya da bir 3M teknik uzmanıyla görüşmek istiyorsanız, bize ulaşın

Bize Mesaj Gönderin

3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Mesaj Gönder

3M ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz

Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek

An error occurred.


İlgili Ürünler

Tam Çap (Metrik) 50,8 mm, 25,4 mm, 76 mm, 152 mm, 76,2 mm
Sınıf İnce, Orta
Yüzey Genişliği (Metrik Sistem) 6,35 mm, 25,4 mm, 25 mm, 12,7 mm
Merkez Delik Çapı (Metrik) 6,35 mm, 4,763 mm, 9,525 mm, 12,7 mm, 25,4 mm
Aşındırıcı Malzeme Silikon Karbür, Alüminyum Oksit

Sıklıkla birlikte satın alınanlar